Mi smo Plivački klub "Novi Zagreb"

Daklem, dana 21. studenog 2000, Gradski ured za opću upravu napisao je Rješenje gdje piše (citirano):

"... 1. Odobrava se upis udruge pod nazivom Klub za daljinsko plivanje "ZG", sa sjedištem u Zagrebu, Ružmarinka 23, u Registar udruga Grada Zagreba. Upis u registar udruga Grada Zagreba izvršen je pod registarskim brojem 21001906, 21. studenog 2000. godine, kojim danom udruga stječe svojstvo pravne osobe pa tim danom može početi s radom kao udruga.

 

2. Klub za daljinsko plivanje "ZG", sa sjedištem u Zagrebu, Ružmarinka 23, djeluje na području Grada Zagreba, a osnovni sadržaj djelatnosti udruge je: ˝ ... organiziranje tjelesnog odgoja djece i mladeži u plivačkom športu, planiranje i organiziranje športskih aktivnosti, planiranje i organiziranje natjecanja te druge djelatnosti opisane u članku 8. Statuta. ... " - citat završen.

 

S obzirom da nam je samo ime govorilo kako nam je daljinsko plivanje (tj. plivački maratoni) fah za koji smo se opredjelili, tako smo se i uhvatili organizacije plivačkih maratona. S tim u svezi klub potpisuje organizacije brojnih plivačkih maratona u Zagrebu i RH (Zagreb open, Pirovac, Novi Vinodolski, Biograd, Omišalj, Telašćica), Jarunskih plivačkih liga (x 7 kola) i niza bazenskih natjecanja (Miting djeda Mraza i baka Mrazica, Proljetni štoping PK Novi Zagreb, Miting za najmlađe - Miting sv. Patrika). Naši su veterani bili prisutni na svim plivačkim maratonima u RH te redoviti sudionici na svjetskim i europskim veteranskim plivačkim prvenstvima.

 

Dana 31. svibnja 2002. izvršili smo promjenu imena Kluba, Statuta i dr. tako da se od tog dana klub službeno zove

 

Plivački klub ˝Novi Zagreb˝ 

 

a od 2002. godine smo i punopravni član ZPS-a i HPS-a.

 

Nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastitog programa plivanja čime je naš Klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo kako sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj Grad i sve one koji su spremni ulagati u projekt Kluba.

 

Danas u Plivačkom klubu Novi Zagreb trenira više od 300 polaznika pod stručnim nadzorom 7 trenera na što smo posebno ponosni.

Dakle, potražite nas, dođite, trenirajte i ... plivajmo zajedno!

 

S poštovanjem,

Alen Pišpek, predsjednik

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

PLIVAČKI KLUB NOVI ZAGREB

10000 Zagreb, Kombolova 4A

OIB - 96996704342

IBAN - HR1623600001101371741

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upisi novih članova u Plivačku školu Novi Zagreb!!

PLIVAČKI KLUB NOVI ZAGREB, Kombolova 4a (Utrine) poziva djevojčice i dječake od 5 - 8 godina starosti na upis u Plivački klub Novi Zagreb.

 

Provjera plivanja za upis počinje dana 04.09.2023. i traje tijekom cijele školske godine na bazenu Utrina, Kombolova 4a, svaki radni dan od 18.00 - 19.30 sati

Kontaktirajte nas

Ime i prezime *
Email adresa *
Vaš upit
GDPR i uvjeti *

Potvrđujem suglasnost s GDPR odredbama i uvjetima poslovanja