Državno PH, Rijeka - izvješće trenera

Iza nas je Prvenstvo Hrvatske u 25 metarskom bazenu koje se održavalo na bazenu ˝Kantrida˝ u Rijeci. Na prvenstvu Hrvatske plivalo je 13 plivača i plivačice našeg Kluba u konkurenciji 417 plivača i plivačica iz 38 klubova. Plivači Novog Zagreba su ostvarili izuzetne uspjehe te osvojili 10  medalja.

Za PK Novi Zagreb medalje su osvajali:

- Anja Štark u disciplini 50 metara prsno 2. mjesto u kategoriji juniora

- Grgo Mujan u disciplini 1500 metara slobodno 2. mjesto u kategoriji seniora

U štafetnim utrkama

  • plivačice su u disciplini 4x50 metara mješovito osvojile 3. mjesto u konkurenciji seniora u sastavu Ela Cippico, Brigita Jiruš, Anja Štark i Eva Šoštarić.
  • Plivači u disciplini 4x200 metara slobodno osvojili 3. mjesto u konkurenciji seniora u sastavu Bruno Živković, Grgo Mujan, Luka Domović i Ivica Patrun.

U ukupnom poretku plivači su zauzeli 7. mjesto ekipno sa osvojenih 471 bodova, a plivačice također 7. mjesto sa osvojenih 420 bodova u konkurenciji 38 klubova.

 

Slike s natjecanja su na face platformi Kluba .... vidi.

Kompletni rezultati - nalaze se na stranicama HPSa.

 

 

Vezane vijesti

Upisi novih članova u Plivačku školu Novi Zagreb!!

PLIVAČKI KLUB NOVI ZAGREB, Kombolova 4a (Utrine) poziva djevojčice i dječake od 5 - 8 godina starosti na upis u Plivački klub Novi Zagreb.

 

Provjera plivanja za upis počinje dana 04.09.2023. i traje tijekom cijele školske godine na bazenu Utrina, Kombolova 4a, svaki radni dan od 18.00 - 19.30 sati